Доволни ли сте, че за пореден път Народното събрание ще събере

...
Доволни ли сте, че за пореден път Народното събрание ще събере
Коментари Харесай

Костадинов: Тук няма народни представители, а безразборна евроатлантическа тълпа

Доволни ли сте, че за следващ път Народното събрание ще събере не народни представители, а безразборна евроатлантическа навалица. Така стартира обръщението си към новите депутати ръководителят на  " Възраждане " Костадин Костадинов. Той за следващ път отхвърли да се обърне към почетните посетители на церемонията.
Прочетете още
Ние от " Възраждане " няма да приказваме от името на целия народ, само че за положително или зло - и никой различен не може. Защото българският народ се въздържа от присъединяване в изборите, по тази причина никой няма по какъв начин да приказва от негово име. Не знаем какви са аргументите повече от 61% от българите да не гласоподават, само че се досещаме: незаинтересованост, нихилизъм, обезверение, обезсърчение, отчаяние, душевна леност и деградация. Всичко това на процедура написа смъртната присъда на народа и страната ни, добави Костадинов. 

" Изчезваме като народ. На фона на всичко това, до момента в който на фона на войната и инфлацията, която разяжда хилавата българска стопанска система, Народното събрание се занимаваше с това дали да каним посланиците на Русия и Беларус. От тези хора очаквате ли да ви ръководят? И да ви ръководят добре? Съмнявам се! Не си мислете, че това което виждаме е нещо ново. България е най- остарялата страна и не за първи път изпадаме в морална и икономическа рецесия " съобщи Костадинов. той цитира Вазов и направи паралел със положението на страната в края на 19-ти век, а по-късно напомни 30-годишния напредък на българската страна. 

Лидерът на Възраждане съобщи, че ще работи за това България да не бъде васална теретория, срещу намесата на страната във военния спор в Украйна, против зелената договорка, за градежа на АЕЦ Белене, против влизането в Еврозоната и приемането на еврото, ще пази ползите на България в Македония, за почтени заплати и освобождаваме на България от чужби военни бази / каквито в действителност в страната няма/. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР